۱۰ اسفند ۱۳۹۲، ۱۵:۵۰

شوکتی نیا:

450 هزار اصله نهال در شهرستان شاهرود توزیع می شود

450 هزار اصله نهال در شهرستان شاهرود توزیع می شود

شاهرود - خبرگزاری مهر: رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شاهرود از توزیع 450 هزار اصله نهال در سطح این شهرستان خبر داد و گفت: این امر به منظور ترویج فرهنگ درختکاری و افزایش فضای سبز با مشارکت مردم و نهادهای دولتی و خصوصی انجام خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین شوکتی نیا صبح شنبه در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات به مناسبت هفته منابع طبیعی در محل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهرود برگزار شد با اشاره به اینکه مهمترین و اساسی ترین وظیفه سازمان جنگل ها و اداره منابع طبیعی حفظ و حراست جنگل هاست از توزیع 450 هزار اصله نهال در سطح این شهرستان خبر داد.

وی با بیان اینکه هفته منابع طبیعی از 15 اسفند‌ماه آغاز و تا 21 اسفند‌ماه ادامه دارد، تصریح کرد: جشن درختکاری، منابع طبیعی، سنت الهی و سیره معصومان(ع)، منابع طبیعی، بسیج سازندگی، طبیعت‌گردی و همیاران طبیعت، منابع طبیعی، جوامع محلی، سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های مردمی، آموزش، پژوهش و تحقیقات، منابع طبیعی، رسانه و ارتقاء فرهنگی و قانون و حفاظت روز شمار هفته منابع طبیعی است.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شاهرود به برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این هفته نیز اشاره کرد و افزود: برگزاری مراسم جشن درختکاری با حضور مسئولان، برگزاری مسابقات فرهنگی بین دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی با حضور کارشناسان منابع طبیعی، برگزاری مراسم زنگ طبیعت در روز 14 اسفند در یکی از مدارس شاهرود و توزیع و کاشت نهال در روز 18 اسفند ماه در آبشار و تنگه داستان شهر مجن که به صورت استانی برگزار می شود از برنامه های اجرایی به مناسبت هفته منابع طبیعی است.

شوکتی نیا با بیان این‌که پرسنل اداره منابع طبیعی این شهرستان در روز دوم هفته منابع طبیعی که همزمان با روز جمعه است در نماز جمعه شرکت می‌کنند، یادآور شد: همچنین در این روز نهال به صورت رایگان در بین نماز‌گزاران توزیع می‌شود.

وی گفت: در 18 اسفندماه جاری همزمان با چهارمین روز از هفته منابع طبیعی مراسم استانی با کمک شهرداری در شهر مجن برگزار می شود.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شاهرود تصریح کرد: با توجه به اینکه روز پنجم از هفته منابع طبیعی به عنوان منابع طبیعی، آموزش، پژوهش و تحقیقات نام‌گذاری شده کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی در مدارس حضور یافته و ضمن سخنرانی طرز غرس نهال‌ها را به دانش‌آموزان آموزش می‌دهند.

شوکتی نیا ادامه داد: با توجه به کمبود نیرو در بخش حفاظت اداره منابع طبیعی اقدام به انعقاد قرارداد با نیروهای بدلی به منظور گشت و سرکشی و حفاظت از عرصه های منابع طبیعی کرده ایم که می توان به اقدامات متعدد در حفظ جنگلها مخصوصا جنگل ابر با بستن راه های فرعی آن اشاره کرد.

وی در خاتمه، نصب بنر و پلاکارد در سطح شهرستان شاهرود، تامین، توزیع و غرس نهال مورد نیاز دستگاه‌های همیار طبیعت، دیدار با امام جمعه و فرماندار و برگزاری مراسم کاشت نهال در روستاها را از دیگر برنامه‌های اداره منابع طبیعی و آبخیزداری در طی این هفته برشمرد و اذعان داشت: همچنین 450 هزار اصله نهال از گونه‌های سنجد، بید مجنون، زبان گنجشک، سرو خمره‌ای، توت، کاج و درخت عرعر در بین مردم توزیع می شود.

کد مطلب 2246704

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha